·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Viatge final d'estudis de 4t d'ESO a Sevilla i Còrdova

28-03-2015

Entre els dies 22 i 27 de març l'alumnat de 4t d'ESO realitzà el viatge final d'estudis a Sevilla i Còrdova. Dies de convivència, harmonia i de coneixement intens i proper de dues ciutats esplèndides, així com del seu importantíssim patrimoni històric, social i cultural.

Hem pogut visitar, a Sevilla, el Barri de Triana, la Torre del Oro, el Parc de Maria Lluïsa, la Plaça d'Espanya, el Reial Alcàsser, la Catedral i la Giralda. Menció especial per a la visita a Itàlica, amb el privilegi se ser guiada pel propi alumnat de l'assignatura de Llatí. La Cartoixa, el Centre Andalús d'Art contemporani foren també subjecte de la nostra atenció. La Torre de los Perdigones ens oferí una visió ben particular de Sevilla, a través d'una cambra fosca que ens apropà una ciutat màgica.

Còrdova ens mostrà el seu passat de comunitat complexa i tolerant, on confluiren les diverses tradicions culturals i en forjaren la ciutat acollidora i embellida que, a través de la visita guiada del Call Jueu i la Mesquita, poguerem gaudir.

Aquest viatge, ben segur, ha contribuït a obrir noves finestres al món de la història, l'art, la cultura i la societat diversa i complexa que, al llarg de totes les èpoques, ha poblat tots i cadascun dels racons del nostre món. Ha estat una gran experiència!


Xarxes socials: