·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Trobada de la regidora d'Esports i Joventut, Verónica Medina, amb els/les representants de l'alumnat

20-10-2021

La regidora d'Esports i Joventut de l'ajuntament de Roses, Verónica Medina, s'ha reunit aquest matí amb els delegats i les delegades d'ESO, Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà i superior (GMNTLL i TSEAS) per tal de presentar-los el Pla Local de Joventut de Roses 2020-2024, aprovat enguany.

Aquest Pla local és fruit de la interacció de l'àrea de Joventut de Roses amb  molts joves del nostre municipi amb la finalitat d'escoltar les seves necessitats i inquietuds i, en conseqüència, poder conèixer la realitat juvenil rosinca. 

Amb aquesta trobada, la regidora, a més de presentar personalment el Pla local als/a les joves de l'institut,  també hi ha pogut conversar i donar resposta directa a les preguntes de l'alumnat, a més d'oferir-los canals de comunicació i posar-se a disposició de tot el col·lectiu juvenil.

En la propera tutoria, els delegats i les delegades de cada curs transmetran el missatge de la regidora a la resta del seu grup tutoria i visualitzaran el vídeo de presentació del Pla Local de Joventut.

La trobada ha estat valorada molt positivament per part de tots els participants i ha estat molt enriquidora per poder trenar lligams amb els/les joves del centres educatius de Roses.


Xarxes socials: