·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Taller online per a famķlies "Acompanyem en l'čxit educatiu a l'escola"

03-04-2022

Com puc aconseguir que el meu fill/a faci deures quan no en té ganes? Com el puc motivar? Per què s'esforça per unes coses i no per les altres? Com li puc explicar la importància que té allò que fa a l'escola? I com aconsegueixo que estudiï amb temps pels exàmens? Què podem fer les famílies per tal d'ajudar als nostres fills/es a tenir un bon rendiment acadèmic i una bona experiència escolar? Com els podem motivar? Quines eines i recursos podem ensenyar-los per un estudi eficaç?

Per respondre a aquestes preguntes els dimecres 6 i 20 d'abril, de 19:00 a 21:00, es realitzarà aquest taller pràctic adreçat a mares i pares per tal d'acompanyar el vostre fill o la vostra filla en el seu dia a dia a l'institut.

 

Aquest taller és gratuït per a les famílies perquè està inclòs en el PMOE (Pla de Millora d'Oportunitats Educatives) en què estem inclosos com a centre). 

Està organitzat des del grup iddink i l'impartirà l'Albert Soler. 

 

  • Lliurament de pautes pràctiques per als pares i mares assistents.
  • Les sessions, a banda de donar pautes útils, senzilles i d'aplicació diària,  fan un enfocament des de la vessant neuroeducativa.
  • En finalitzar cada sessió, els participants es fixaran reptes educatius per portar a terme amb els  seus fills/es durant la setmana.

Xarxes socials: