·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Sofia Roa, Marina Rodríguez i Núria Subirós, de 4t d'ESO, premiades en els II Premis Literaris Antònia Adroher i Pascual de Narrativa i Poesia Escolar

27-03-2023

Dimecres 22 de març a les 6 de la tarda, al Centre Cívic i Cultural La Sitja, de Fornells de la Selva,  es van lliurar els II Premis Literaris Antònia Adroher i Pascual de Narrativa i Poesia Escolar.

Aquests premis literaris tenen com a objectiu la sensibilització en temes socials (per això es va escollir un dels Objectius de Desenvolupament Sostenible com a tema central, el dret a la pau) i la promoció de l'ús literari del català als centres educatius de les comarques gironines. Els premis han estat convocats conjuntament per la Coordinadora d'ONG Solidàries, Òmnium Gironès i el Gremi de Llibreters de Catalunya.

La Sofia i la Marina han rebut, respectivament, el primer i el segon premi de la seva categoria (segon cicle d'ESO) en la modalitat de narrativa, i la Núria ha rebut el primer premi de la seva categoria (també segon cicle d'ESO) en la modalitat de poesia.

L'enhorabona a totes tres!


Xarxes socials: