·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Serinyà i Parc de la Draga

23-11-2017

La sortida en general ens va agradar molt. Jo crec que ni els meus companys ni jo ens vàrem avorrir en cap moment i, a més, vam aprendre molt de la prehistòria. Això ha fet que l’entrada a aquest nou tema ens sigui més fàcil i més efectiva.

A Serinyà, em va semblar curiosa l’història de les coves.

La majoria vàrem estar atents al que deia la guia-educadora (que per cert ho va fer molt bé), sobre la història de les coves i els seus habitants.

Vàrem aprendre a fer foc i vàrem saber els materials que es necessitaven. Vàrem fer un seguit d’actvitats sobre eines, cosa imprescindible a aquella època . Tambè ens va agradar molt els petits tallers que ens van posar a l’exterior ja al final de la sortida. Vàrem treure els pèls de la pell del animals, vàrem tallar corda, també la vam fer i moltes coses més.

A la Draga, la sortida va anar molt bé. La monitora va ser molt correcta i ens ho va explicar tot molt bé.

Vam visitar una casa neolítica, un rebost, vam fer farina, vam veure diferents tipus d’eïnes, com vivien a l’antiguitat, …

Però de les coses que vàrem fer, la que ens va agradar més a tothom va ser la de tirar “llançes”.

També vam mostrar gran interés per la curiosa història de la Draga. Estranya que fos un descobriment tan recent i que, en una ciutat com Banyoles, no s’hagués descobert abans.

En resum, la sortida va anar la mar de bé, ens ho vàrem pasar tots molt bé i vam aprendre moltes coses sobre la prehistòria.

Pol Ribera, 1r D

 

Àlbum de Fotos


Xarxes socials: