·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

Premi Josep Pallach als estudis del Cicle Formatiu

10-03-2018

L'Institut Illa de Rodes ha estat guardonat amb el XIV Premi d'experiències educatives Josep Pallach, pel treball "De Roses al Canigó", que descriu la preparació i realització de l'activitat de Crèdit de Síntesi dels estudis professionals del Cicle Formatiu de Conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural (CAFEMN).

Moltes felicitats als seus autors: Xavier Vilella, Roger Pujol, Toni Muné, Eva Garcia, Ruben Lamas i Xavier Casorrán.

Aquest reconeixement estimula i esperona l'Institut i el professorat a seguir millorant tota la seva oferta formativa, en especial la formació professional i el teixit productiu de qualitat de la comarca.

El curs 2018-2019 oferirem a Roses i comarca, el Cicle Formatiu de Grau Superior en modalitat Dual "Ensenyament i Animació Sòcioesportiva", completant així el recorregut formatiu de la família professional d'activitats físiques i esportives. Formarem professionals capaços d'elaborar, gestionar i avaluar projectes d'animació fisicoesportiva recreatius per a tot tipus d'usuaris, programant i dirigint les activitats d'ensenyament, d'inclusió sòcioesportiva i de lleure, coordinat les actuacions dels professionals implicats, garantint la seguretat, amb respecte pel medi ambient i el territori, aconseguint la satisfacció dels usuaris, segons els costos planificats.

 

Premi Josep Pallach 2018 from Illa TV on Vimeo.

 


Xarxes socials: