·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notícies

L'Institut Illa de Rodes inicia un pla pilot conjunt amb el Servei d'Ocupació de Catalunya

20-11-2019

Des de l'Institut Illa de Rodes de Roses amb col·laboració amb el Servei d'ocupació de Catalunya (SOC) us informem que properament durem a terme el curs "Socorrisme en Instal·lacions Aquàtiques".

Aquest curs de Formació Professional Ocupacional és una primera fase pilot per impartir certificats de professionalitat en comarques de Girona el curs 2019/20 en centres educatius públics.

La competència general d'aquest curs és vetllar per la seguretat de les persones usuàries de piscines i instal·lacions aquàtiques, prevenint situacions potencialment perilloses i intervenint de forma eficaç davant un accident o situació d'emergència.

Aquesta activitat es desenvolupa tant al sector públic com en el privat, dedicat a la prevenció, vigilància i rescat en centres d'activitat aquàtica: piscines convencionals, piscines naturals, parcs aquàtics... a: Ajuntaments: departaments d'esports, turisme o infraestructures. Empreses de serveis esportius. Empreses de turisme actiu. Empreses turístiques: hotels, càmping, balnearis, etc. Empreses de manteniment d'infraestructures i/o gestió esportiva. Clubs esportius, recreatius i de lleure. Gimnasos. Comunitats de veïns. Centres educatius i instal·lacions afins.

El període de preinscripció: és del 18 de novembre al 13 de desembre.

Lloc d'inscripció és al SOC: Carrer d'Anicet de Pagès, 10 17600 Figueres

Tf. 972505049 / otg_figueres.soc


Xarxes socials: