·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Un equip d'alumnes de 1r de Batxillerat participa a la Lliga de Debat de Secundąria i Batxillerat

09-03-2022

Rayan Abriak, Malak Ahakkam, Ikram Akharfi, Yassin El Yemlahi i Aina Ros són els 5 oradors de l'equip del nostre institut que divendres 4 de març van participar a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Xarxa Vives d'Universitats, en la fase corresponent a la UdG.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d'oratòria en la qual diversos equips d'estudiants de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d'actualitat. Enguany, el tema ha estat: Cal posar límits a la ciència?

La Lliga de Debat està adreçada a l'alumnat de 4t d'ESO, Batxillerat i cicles formatius d'entre 15 i 18 anys, de la Franja de Ponent, Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya.

La Xarxa Vives ha impulsat des de l'any 2014 aquesta competició dialèctica amb l'objectiu de millorar les habilitats comunicatives dels participants i fomentar l'adquisició de competències transversals com la seguretat, el treball en equip, la creativitat, la documentació, l'anàlisi, la construcció d'un discurs, la planificació i la presa de decisions, entre d'altres.

L'equip de l'institut, que en el procés de preparació va comptar amb la col·laboració d'alguns companys de classe, hi va fer un molt bon paper.


Xarxes socials: