·  TEL. 972 154 383 · EMAIL b7006851@xtec.cat
 · 

Notķcies

Alumnat de 1r de Batxillerat participa a la Lliga de debat

07-03-2023

Sergi Hiebra, Ona Martinez, Max Nicodemus, Isaac Quesada i Adrián San Miguel  són els 5 oradors de l'equip format també per Alicia Cámara, Valeria Capoccia, Anas Horri, Sara Loaiza, Kevin Magsumbol, Júlia i Helena Rodriguez i Pol Rosell, que van participar a la Lliga de Debat 2023  el passat 3 de març.

Els nostres representants van deixar el llistó ben alt després d'haver treballat amb molta tenacitat i il·lusió. Van fer dos bons debats, el primer amb l'Institut Narcís Xifra de Girona i el segon amb l'Institut Sant Elm de Sant Feliu de Guíxols, ambdós de gran qualitat.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició d'oratòria organitzada per la Xarxa Vives d'Universitats, en la qual diversos equips d'estudiants de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d'actualitat. Enguany, el tema ha estat: Cal regular les xarxes socials per combatre la desinformació?

La Lliga de Debat està adreçada a l'alumnat de 4t d'ESO, Batxillerat i cicles formatius d'entre 15 i 18 anys, de la Franja de Ponent, Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya.

La Xarxa Vives ha impulsat des de l'any 2014 aquesta competició dialèctica amb l'objectiu de millorar les habilitats comunicatives dels participants i fomentar l'adquisició de competències transversals com la seguretat, el treball en equip, la creativitat, la documentació, l'anàlisi, la construcció d'un discurs, la planificació i la presa de decisions, entre d'altres. És per tot això que, des del centre hi participem des d'aleshores.


Xarxes socials: